Galleria Kristuuli

Galleria Kristuuli sijaitsee Tampereen keskustassa, Laukontorin välittömässä läheisyydessä vilkkaasti liikennöidyn kadun varrella. Aleksiskivenkadulta löytyy vaate- ja sisustusliikkeitä sekä kahvila ja ravintolatoimintaa.

Näyttelytila:

naistenvaate Boutique SatuMaria, alakerta

Aleksiskivenkatu 15, Tampere

avoinna ma-pe klo 10 - 17,30 sekä

la klo 10 - 14, kesälauantait suljettu

näyttelytiedustelut Jaana Pärssinen,

p. 040 582 8504 tai jaapar@luukku.com

Gallerian korkeus kattopalkkeihin asti 220 cm

ripustustilaa n. 23 m

Koko tilan hinta 400 € alv, johon sisältyy valvonta ripustusapu ja näyttelyjuliste

Näyttelyaika n. 4 vko:a sisältäen ripustus ja purkupäivän

Mahdollisuus järjestää avajaiset sekä erilaisia näyttelyvierastilaisuuksia

Ajankohtaista

Vapaus 2. - 31.12.


Vapaus on ajankohtainenen ja moniulotteinen asia arjessamme.

Anneli Hassisen installaatioissa materiaalien kirjo lämpimän pehmeästä kylmään ja kovaan antaa syvyyttä esillepanoon. Teoksissa on tarinaa, mikä koskettaa ja korostaa vapauden teemaa. Siitä on lyhyt matka Anniina Hassisen valokuviin, jotka todistavat vapauden sanomaa aitoina tilannekuvina downtytön maailmasta. Mahdollisuus on punainen lanka, mikä näyttelyssä on vahvasti läsnä.

Menneet näyttelyt

Aikaa ajatuksille 2.11. - 29.11.


Ajatusten voi antaa lentää tamperelaisen Marja Helo-Auerin värikkäissä akryylimaalauksissa. Ne houkuttelevat uppoutumaan lähes apstraktiin maailmaan ja löytämään sieltä jotakin tunnistettavaa.

Jos aina ei ymmärrä katsomaansa ainakaan sanallisella tasolla, niin helsinkiläisen Anne Leppäsen alter ego, Lintunen kehoittaa tuumaamaan, että mielenkiintoista. Lintusen ajatusmaailma on huumorilla höystettyä ja oivaltavaa.

Hetkiä 3. - 28.10.

Tiina Routamaan mustavalkoisia, Jaana Pärssisen värikylläisiä, Marja-Liisa Luostarisen Hetken havaintoja keramiikalle ja Lasipaja Sinisiiven Linnunlaulun aikaan luovat kokonaisuuden arjen ohikiitävistä asioista, joista muodostuu pieniä juhlahetkiä sydämiin.